wat & wie

Wat..

Studio | Nummer Elf, sinds 1999 gevestigd in Venlo Blerick, is een kleine maar veelzijdige, allround studio voor illustratie, grafisch ontwerp, webdesign, reklame, belettering en drukwerk.

Op verrassende wijze en in een eigen, herkenbare stijl, worden alle mogelijke wensen en ideeën van opdrachtgevers gevisualiseerd en uitgevoerd. Kwaliteit en orginaliteit staan daarbij altijd voorop.

Met inzet van zowel artistieke als technische vaardigheden, wordt een totaalpakket aan diensten en producten geboden, waarbij functionaliteit, uiterlijke schoonheid en uitstraling hand in hand gaan.

Het persoonlijk contact met opdracht-gevers staat voorop en het is juist het inlevingsvermogen dat Studio | Nummer Elf  zo uniek maakt!

Wie..

Milly Cuijpers is het creatieve brein achter Studio | Nummer Elf | Venlo en elke opdracht is weer een nieuwe uitdaging om haar klant meer dan tevreden te stellen.

Deze veelzijdige en creatieve vakvrouw wil steeds weer het beste uit haarzelf halen en levert dan ook geen half werk. Hoewel zakelijkheid en structuur niet passen bij ‘n creatieveling, werkt ze zeer conscentieus en rust niet voordat zij honderd procent tevreden is!
Ga hier naar de contactpagina.

Milly heeft een open oog en oor voor elk van haar klanten. Met een haast eindeloos geduld en toewijding werkt ze samen met de klant naar een zeer bevredigend resultaat met net dat beetje extra…

Milly Cuijpers is het creatieve brein achter Nummer Elf | Venlo • dit reclamebureau verzorgt reclame, ontwerp en webdesign

En..

Ladies at Work Netwerkorganisatie voor vrouwelijke ondernemers. Het doel is netwerken, verbinding creëren, elkaar inspireren, motiveren en ervaring en kennis uit wisselen. Milly Cuijpers is initiator van, en trots op Ladies at Work.


 VPTZ Vrijwilligers Palliatieve Terminale Zorg, de organisatie die door Milly een warm hart wordt toegedragen. Bij VPTZ zijn landelijk ruim 11.000 bevlogen en goed opgeleide vrijwilligers actief die tijd, aandacht en ondersteuning bieden aan mensen in hun laatste levensfase.


amsterdam city guideThe Girl from Amsterdam
The Amsterdam city guide with unique discoveries…
Look into her discoveries and find the best restaurants, bars, to-do’s, hotels and many more now! Explore Amsterdam and its amazing secrets. Every week new spots.